×

Μήνυμα σφάλματος

  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls στην _menu_load_objects() (γραμμή 579 του /var/www/vhosts/copyrightschool.gr/eyed.gr/includes/menu.inc).
  • Deprecated function: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters στην drupal_get_feeds() (γραμμή 394 του /var/www/vhosts/copyrightschool.gr/eyed.gr/includes/common.inc).

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συμφωνία της ΕΥΕΔ με την Ένωση Δημοτικών Ραδιοτηλεοπτικών ΜΜΕ

για τα πνευματικά δικαιώματα

 

Αισιοδοξία και ικανοποίηση  για τη νέα εποχή στις σχέσεις  δημιουργών και χρηστών μουσικών έργων

 

 

 

 

Μαρούσι, 28 Νοεμβρίου 2018

Μέσα σε πνεύμα αμοιβαίας κατανόησης και με κοινή συνισταμένη το σεβασμό στα πνευματικά δικαιώματα, οι εκπρόσωποι της Ένωσης Δημοτικών Ραδιοτηλεοπτικών Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης (ΕΔΗΡΤΜΜΕ),  συναντήθηκαν την Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2018, στα γραφεία της Ειδικής Υπηρεσίας Έκτακτης Διαχείρισης Πνευματικών Δικαιωμάτων -ΕΥΕΔ,  με στελέχη της Διοίκησης, της Νομικής Υπηρεσίας και του Τμήματος Ραδιοτηλεοπτικών Μέσων.

Την Ένωση Δημοτικών Ραδιοτηλεοπτικών ΜΜΕ εκπροσώπησαν ο Πρόεδρός της κ. Μιχάλης Κυριακίδης και Αντιπρόεδρος Αθήνα 984, ο κ. Στέλιος Μπρατσόλης, Αντιπροέδρος Δημ. Ραδιοφωνίας Πειραιά (ΔΗΡΑΠ), ο κ. Κώστας Λαόσογλου, Πρόεδρος ΔΣ Δημ. Ραδιοφώνου Ιωαννίνων, η κα Μαίρη Αρώνη,  Β΄Αντιπρόεδρος ΕΔΗΡΤΜΜΕ και εκπρόσωπος Δημ. Ραδιοφώνου Ν. Ηρακλείου και ο κ. Δημήτρης Μανιατάκος, Προϊστάμενος Δημ. Ραδιοφώνου Τρίπολης. Από την ΕΥΕΔ συμμετείχαν στη συνάντηση η  κα Μαρία Βλάχου, Προσωρινή Διαχειρίστρια, ο κ. Νίκος Σκάγιαννης, Σύμβουλος Διοίκησης, η κα Αγγελική Κανελλοπούλου Νομική Σύμβουλος και ο κ. Εμμανουήλ Καβαλιέρος, Υπεύθυνος Τμήματος Ραδιοτηλεοπτικών Μέσων.

Στη συνάντηση και οι δύο πλευρές συνόψισαν τα συμπεράσματα που είχαν προκύψει από τις προηγούμενες συναντήσεις και απάντησαν στις εκκρεμότητες που υπήρχαν, καταλήγοντας σε πρόταση συνεργασίας για την καταβολή πνευματικών δικαιωμάτων για τα έτη 2018 -2019, πρόταση η οποία θα διαβιβαστεί σε όλα τα  μέλη της Ένωσης.