×

Μήνυμα σφάλματος

  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls στην _menu_load_objects() (γραμμή 579 του /var/www/vhosts/copyrightschool.gr/eyed.gr/includes/menu.inc).
  • Deprecated function: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters στην drupal_get_feeds() (γραμμή 394 του /var/www/vhosts/copyrightschool.gr/eyed.gr/includes/common.inc).

Εισδοχή μελών

Δείτε εδώ αναλυτική ενημέρωση για την εισδοχή νέων μελών στην ΕΥΕΔ, τους όρους και τα δικαιολογητικά εγγραφής, τον καθορισμό της έννοιας για τις διαφορετικές κατηγορίες δημιουργών και δικαιούχων δικαιωμάτων (συνθέτης, στιχουργός, εκδότης, υποεκδότης, διασκευαστής μουσικής - διασκευαστής στίχου, κληρονόμος, ιδιοκτήτης) και τις γενικές υποχρεώσεις των μελών.

 
Εγγραφή στην ΕΥΕΔ - Υπογραφή σύμβασης
 

Η εγγραφή στην ΕΥΕΔ  είναι δωρεάν και παρέχεται πλήρης προστασία του εκπροσωπούμενου μουσικού  ρεπερτορίου μέσα από ένα οργανωμένο σύστημα ελέγχου, αδειοδότησης, είσπραξης και απόδοσης των πνευματικών δικαιωμάτων στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Ο δημιουργός/ δικαιούχος με την υπογραφή της σύμβασής του με την ΕΥΕΔ εκχωρεί και μεταβιβάζει σε αυτήν κατά αποκλειστικότητα τις εξουσίες, που επιλέγει και προκύπτουν από το περιουσιακό δικαίωμα που έχει στα έργα που έχει ήδη συνθέσει/ συγγράψει καθώς και στα έργα που πρόκειται να συνθέσει/ συγγράψει στο μέλλον, προκειμένου η τελευταία να προστατεύει, εκπροσωπεί και διαχειρίζεται αυτά με βάση την εντολή του. Τούτο ισχύει τόσο στην Ελλάδα όσο και στις χώρες του εξωτερικού, με τις οποίες η ΕΥΕΔ συνδέεται με αντίστοιχους Οργανισμούς Συλλογικής Διαχείρισης μέσω συμβάσεων εκπροσώπησης. Με την υπογραφή της σύμβασης και με την ενυπόγραφη δήλωση των έργων του ο δημιουργός/ δικαιούχος καταγράφεται στο ηλεκτρονικό αρχείο μελών της ΕΥΕΔ.

Σημείωση: Οι όροι και οι προϋποθέσεις συνεργασίας με την ΕΥΕΔ είναι οι ίδιοι για όλους τους συμβαλλομένους δημιουργούς / δικαιούχους.  

Μπορείτε να μας στείλετε συμπληρωμένη την ΑΙΤΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥ  με τους ακόλουθους τρόπους:

  • ηλεκτρονικά στην διεύθυνση members@eyed.gr    
  • ταχυδρομικά στην διεύθυνση Σάμου 53, Μαρούσι, TK 15125
  • με φαξ 211 0161224