×

Μήνυμα σφάλματος

  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls στην _menu_load_objects() (γραμμή 579 του /var/www/vhosts/copyrightschool.gr/eyed.gr/includes/menu.inc).
  • Deprecated function: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters στην drupal_get_feeds() (γραμμή 394 του /var/www/vhosts/copyrightschool.gr/eyed.gr/includes/common.inc).

 

 

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ

Στο πλαίσιο της εκτέλεσης των διανομών δικαιωμάτων, έχει ήδη ξεκινήσει η αποστολή των εκκαθαρίσεων στα μέλη της ΕΥΕΔ.

Λαμβάνοντας υπόψη τις οδηγίες του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας και τα προληπτικά ειδικά μέτρα που εφαρμόζονται, για τον περιορισμό της εξάπλωσης της επιδημίας κορωνοϊού στη χώρα μας με κύριο στόχο την προστασία των ευπαθών ομάδων του πληθυσμού, η ΕΥΕΔ ενημερώνει ότι ΕΚΤΑΚΤΩΣ η διαδικασία πληρωμών στα μέλη διαμορφώνεται ως εξής:

  • Όλες οι πληρωμές από την ΕΥΕΔ θα πραγματοποιηθούν ηλεκτρονικά, με καταθέσεις στους τραπεζικούς λογαριασμούς των δικαιούχων. Δεν θα πραγματοποιηθούν πληρωμές δια ζώσης από τα γραφεία της ΕΥΕΔ.

 

  • Οι βεβαιώσεις της εφορίας για τους κληρονόμους θα σταλούν ηλεκτρονικά ή σε περίπτωση που ο δικαιούχος δεν διαθέτει email θα σταλούν ταχυδρομικά.

 

  • Δε θα υπάρξουν προσωποποιημένες ειδοποιήσεις με SMS για την προσέλευση στα γραφεία της ΕΥΕΔ, για όσους έχουν υποχρέωση έκδοσης παραστατικού.

Παρακαλούνται τα μέλη, που εμπίπτουν σε αυτήν την κατηγορία, να αποστείλουν και ηλεκτρονικά για την προετοιμασία και ταχυδρομικά τα πρωτότυπα τιμολόγιά τους, για την πληρωμή. Το Τμήμα Μελών είναι στη διάθεση των δικαιούχων για την παροχή διευκρινίσεων σχετικά με τη συμπλήρωση των στοιχείων στα τιμολόγια. Η κατάθεση των δικαιωμάτων θα πραγματοποιηθεί με την παραλαβή των πρωτότυπων παραστατικών,

 

  • Επιταγές θα εκδοθούν μόνο στις περιπτώσεις ύπαρξης κατάσχεσης σε λογαριασμούς δικαιούχων που έχουν γνωστοποιηθεί στην ΕΥΕΔ.
  • Η επικαιροποίηση στοιχείων θα γίνεται μόνο ηλεκτρονικά στο: members@eyed.gr   
  • H δήλωση των έργων θα γίνεται μόνο ηλεκτρονικά στο: documentation@eyed.gr

 

  • Δε θα γίνει καμία εξαίρεση στη διαδικασία που αναφέρεται παραπάνω.

 

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή άλλη πληροφορία χρειαστείτε, οι δικαιούχοι μπορούν να καλούν στο 211 0161004 (κέντρο τηλεφωνικής εξυπηρέτησης που θα ισχύσει για την περίοδο των πληρωμών) ή να στείλουν email στην ηλεκτρονική διεύθυνση  members@eyed.gr