×

Μήνυμα σφάλματος

  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls στην _menu_load_objects() (γραμμή 579 του /var/www/vhosts/copyrightschool.gr/eyed.gr/includes/menu.inc).
  • Deprecated function: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters στην drupal_get_feeds() (γραμμή 394 του /var/www/vhosts/copyrightschool.gr/eyed.gr/includes/common.inc).
 
 
Σύσκεψη της Υπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού για τη μεταφορά της δραστηριότητας της ΕΥΕΔ στον νέο φορέα ΕΔΕΜ 

​Μετά από πρόσκληση της Υπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Λίνας Μενδώνη, πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ στο ΥΠΠΟΑ ευρεία σύσκεψη με εκπροσώπους δικαιούχων δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας, μελών της ΕΔΕΜ, παρουσία εκπροσώπων της ΕΥΕΔ και του ΟΠΙ.

1. Συζητήθηκαν εκτενώς τα ζητήματα, τα οποία συνδέονται με τη μεταφορά της δραστηριότητας της ΕΥΕΔ στον νέο φορέα ΕΔΕΜ.

2. Υπήρξε κοινή διαπίστωση ότι τα ανακύπτοντα νομικά ζητήματα είναι σύνθετα. Για το λόγο αυτό και για την επίσπευση της έκδοσης της προβλεπόμενης στον νόμο 4481/2017 Κοινής Υπουργικής Απόφασης, αποφασίστηκε η συγκρότηση κοινής Ομάδας Εργασίας,  με τη συμμετοχή νομικών όλων των εμπλεκόμενων φορέων. 

3. Οι παραστάντες εκπρόσωποι εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για την ολοκλήρωση της αδειοδοτικής διαδικασίας της ΕΔΕΜ. Ευχή των συμμετασχόντων  στη σύσκεψη, είναι να εξασφαλιστούν οι ικανές συνθήκες για τη δημιουργία ενός φορέα ευρείας  εκπροσώπησης  των δημιουργών.

 

https://www.culture.gr/el/Information/SitePages/view.aspx?nID=3135