×

Μήνυμα σφάλματος

  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls στην _menu_load_objects() (γραμμή 579 του /var/www/vhosts/copyrightschool.gr/eyed.gr/includes/menu.inc).
  • Deprecated function: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters στην drupal_get_feeds() (γραμμή 394 του /var/www/vhosts/copyrightschool.gr/eyed.gr/includes/common.inc).
Οι  δημιουργοί μουσικής έχουν δικαίωμα στην εργασία και την αμοιβή τους από την εκμετάλλευση των πνευματικών έργων τους

 

Η τιμολόγηση  των πνευματικών δικαιωμάτων του εκπροσωπούμενου ρεπερτορίου της ΕΥΕΔ ακολουθεί τη διεθνή πρακτική τιμολόγησης και λαμβάνει υπόψην ειδικές παραμέτρους και κριτήρια όπως π.χ. είδος επιχείρησης, περιοχή, τετραγωνικά χώρων επιχείρησης, τρόπο μετάδοσης, κ.α. Το αμοιβολόγιο της ΕΥΕΔ εγκρίνεται από το Εποπτικό Συμβούλιο  των μελών της.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο ισχύον αμοιβολόγιο της ΕΥΕΔ υπάρχει εξορθολογισμός τόσο του ύψους των δικαιωμάτων, όσο και απλοποίηση των κατηγοριών χρήσης ώστε να ανταποκρίνεται αντικειμενικά στις σημερινές συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί στην ελληνική αγορά.

Το αμοιβολόγιο της ΕΥΕΔ ανά κατηγορία χρήσης μουσικής αναρτάται στην επίσημη ιστοσελίδα της και στην ιστοσελίδα του Οργανισμού Πνευματικής Ιδιοκτησίας.

 

Αμοιβολόγιο Δημόσιας Εκτέλεσης - Ετήσια Λειτουργία

Αμοιβολόγιο Δημόσιας Εκτέλεσης - Θερινή Λειτουργία

Αμοιβολόγιο - Συναυλίες

Αμοιβολόγιο - Ραδιοτηλεοπτικά Μέσα

Αμοιβολόγιο - Μηχανικά Δικαιώματα

Αμοιβολόγιο - Επιγραμμική Χρήση

 

Σύντομα θα βρείτε στην ιστοσελίδα μας τις τυποποιημένες συμβάσεις αδειών χρήσης.